суботу, 7 квітня 2018 р.

Підсумки Тижня зарубіжної літератури


    З метою підвищення рівня знань із зарубіжної літератури, посилення інтересу до навчального предмету, розвитку творчих здібностей учнів, виховання любові до кращих зразків світової літератури у школі з 02 по 06 квітня 2018 року вчителями Глущенко Н.В. та Руденко О.М. було проведено Тиждень зарубіжної літератури.
      У рамках Тижня було заплановано ряд заходів, метою яких стало: поглибити знання школярів про зарубіжних письменників, викликати в учнів інтерес до читання, організувати пошукову і самостійну роботи учнів за визначеними темами.
        Протягом п’яти днів учні демонстрували творчі здібності, ерудицію, приймали активну участь у різних конкурсах та вікторинах. Під час проведення таких заходів учні дізнались багато цікавого про життя і творчість письменників, збагатили свої знання про кращі твори світової літератури.
         Загалом Тиждень зарубіжної літератури був цікавим та пізнавальним. Варто зазначити, що завдяки таким заходам школярі починають краще готуватися до уроків, активніше беруть участь у літературних бесідах, більше і, головне, якісніше читають, цікавляться новинками зарубіжної літератури. А вчителі відчувають радість творчості, професійного зростання й духовної реалізації.
           Тиждень закінчився урочистою лінійкою, на якій були підведені підсумки спільної творчої роботи та відбулося нагородження активних учасників.





Немає коментарів:

Дописати коментар