четвер, 11 червня 2015 р.

Новини з табору "Юність"

Найголовніше не просто вчити правила безпеки, а й вміти їх дотримуватися під час виникнення надзвичайних ситуацій. Тому, дбаючи про збереження здоров’я та життя учнів школи в пришкільному таборі «Юність» 11 червня пройшов «День безпеки життєдіяльності».
     В загоні «Діамант» день розпочався бесідою - «Правила поведінки під час пожежі» у формі круглого столу. Під час засідання вихованці загону обговорили правила, які потрібно дотримуватися під час пожежі. В кінці дня серед вихованців був проведений практикум із правил їзди на велосипеді. Хлопці не лише показали як потрібно їздити,але й правильно відповіли на запитання про правила руху велосипедистів на дорозі. Найактивнішими були Білозор Богдан, Бершавський Олександр та Ішунін Олександр.
     У загоні «Дружба» день пройшов активно. Повторюючи правила дорожнього руху, вихованці загону пригадали теоретичні засади про правила, яких повинні дотримуватись пішоходи. Наконечна Інна та Шаповал Оксана ознайомили інших із власноствореною абеткою для пішоходів-школярів.
     Загін «Веселка» провів захоплюючу та пізнавальну вікторину на тему: «Ми – за здоровий спосіб життя». Вона несла не тільки відомості теоретичного характеру, а й практичні навички. Вихованці загону, відповідаючи на запитання, повторили головні правила безпеки під час виникнення ситуацій природного та техногенного характеру. Своєю кмітливістю та гарними знаннями відзначились Ішуніна Карина, Попов Антон, Матрохіна Марина.
      Змістовною та корисною стала година спілкування «Коли ти залишаєшся вдома сам» в загоні «Розбишаки». Малюкам ще раз нагадали про основні правила, яких має дотримуватись кожна дитина. Разом з вихователями учні склали пам’ятки для кожного з правилами безпеки життєдіяльності. Маринко Ернест та Артюх Софія розповіли своїм одноліткам про правила перебування в громадських місцях, транспорті та під час походу.
    Також цього дня учням нагадали про правила поведінки на випадок виникнення терористичного акту, обговорили першочергові дії в разі артобстрілу. Усі діти до почутого віднеслись відповідально та серйозно.






Немає коментарів:

Дописати коментар