вівторок, 16 червня 2015 р.

     Табір зустрічає гостей

    Україна – багатостраждальна країна.  Скільки біди, горя, війн пережила вона. Неодноразово наш народ  підіймався на бій за незалежність. І всі ті негаразди, які зустрічались,  не подолали незламності  сили духу українців.
         Сьогодні у нашій школі пройшов цікавий захід, присвячений ДНЮ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ! Захоплююче дійство для учнів школи провели бібліотекарі  Центральної  районної  бібліотеки  ім. Д.Чижевського – Юнак Ольга Миколаївна та Губа Олена Вікторівна.
         На початку всі присутні проспівали гімн України, а далі у  веселій формі відбулося знайомство учасників із організаторами, що дало змогу вихованцям стати відкритішими та активнішими у подальшій участі у конкурсах. А потім розпочалися справжні розваги! Проявивши себе в інтелектуальній вікторині, присвяченій історії та звичаям українського народу,  лідерами стала команда дівчаток. Але після «Казкової правознайки» - надзвичайного конкурсу, що повернув нас у дитинство, хлопці зрівняли рахунок. Під час цього конкурсу учні пригадували казки та поєднували їх із статтями Конституції України. Сподобався учасникам конкурс «Дешифрувальник» за умовами якого необхідно було розгадати зашифровані слова. Розгадуючи слова учні повторили українську абетку та пригадали математику. Переможцями стала команда дівчат. А під кінець погортали учні дитячі книги, шукаючи  відповідь на поставлені питання. Що ж, перемога за дівчатами. Вітаємо!
Усім учасникам сподобався проведений захід. Діти були активні, дружні, разом працювали на перемогу. Саме за це і отримали подарунки у вигляді яскравих сувенірів.

Ми дякуємо за організацію і проведення змістовного та цікавого заходу для учнів. 

                                                             


Немає коментарів:

Дописати коментар