четвер, 24 грудня 2015 р.

Як у нашій школі святкували Новий Рік 

    24 грудня у нашій школі відбувся новорічний ранок для учнів 1-6 класів. Діти мали можливість грати улюблені ролі, перевтілитися в казкових героїв, водити хороводи кругом ялинки, співати, танцювати і отримувати подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки.
Новорічна пригода, якою розпочався ранок, заінтригувала усіх своєю таємничістю і бурхливістю розгортання подій. Діти допомагали Снігуроньці розшукували Діда Мороза, який заблукав у лісі. А коли знайшли, зустріли гарною піснею та танками.
      Усіх присутніх урочисто вітали Дід Мороз (Ковблюк Артем) і Снігуронька ( Коваль Юлія). Чарівні ведучі свята Кандейкіна Діана та Богун Стас ексклюзивно представляли кожен номер.
Учні усіх класів підготували цікаві номери і концертну програму. Вишукані новорічні костюми, гарний настрій учасників і глядачів стали запорукою успіху і гарного новорічного настрою.
    Новорічний ранок додав оптимізму й радості школярам, які отримали чудові новорічні подарунки від ФГ «Олександрівське» (керівник Муленко М.І.), солодощі від ЛТД «Агродар» (Мірошніченко В.І.), УкрАгроКом ( Павленко О.В.).



                                                                          


Немає коментарів:

Дописати коментар