пʼятницю, 6 травня 2016 р.

      30 квітня в селі Олександрівка насаджувати парк. В центр села прийшли працівники сільради, учні місцевої школи, працівники ФГ «Олександрівське». З нагоди урочистої події, яка відбувалась напередодні Великодня, до олександрівців завітала голова Олександрійської районної ради Коріненко Ольга Анатоліївна.
     – 4 тисячі гривень пішло на закупівлю дерев та кущів для сільського парку, – повідомила голова Олександрівської сільської ради В.В. Бершавська. – Але це лише початок робіт для створення місця відпочинку для людей. Ще встановлять лавочки, ігровий майданчик для дітей. На місці старих дерев, які вже всохли та зруйнувались під час бурі, серед них сторічний дуб, тепер красуватимуться молоденькі деревця.
       Саме в цьому парку знаходиться могила Невідомому воїну, де в травневі свята збирається все село. Учні школи насадили квіти, кущі самшиту. Надали допомогу технікою керівник господарства Муленко М.І., адже для висадки дерев, які привезли із Чорноліського лісового господарства, що знаходиться на території Знам’янського району, знадобилися бочки з водою. В планах сельчан до свята Перемоги завезти землю та розбити квітники, щоб парк буяв різномаїттям кольорів. І незабаром здіймуться у височінь розлогі кипариси, розпахнуться кущі барбарису та магонії. І парк заживе новим життям!

Немає коментарів:

Дописати коментар