пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Свято останнього дзвінка

Травневий день відлунює святково.
Тут радість й смуток у душі тремтить.
Зібрало нині свято нас чудове:
Дзвінок останній в школі продзвенить!

   Цього дня в Олександівській ЗШ І-ІІІ ступенів усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника.
    На останній дзвінок завітали гості: заступник голови районної державної адміністрації Безкровний Олександр Олександрович, головний бухгалтер фермерського господарства Мамон Ірина Миколаївна, сільський голова Бершавська Віта Вікторівна, секретар Дівочепільської сільської ради Маковецька Любов Федорівна, голова батьківського комітету Богач Наталія Георгіївна.
       Олександр Олександрович привітав молодь із початком дорослого життя, насамперед радив випускникам, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування.
      Щирі    слова побажань лунали цього дня на адресу винуватців свята від гостей, вчителів, учнів та їх батьків. Щирими словами, красивими піснями привітали випускників учні школи. Були цього дня і нагороди – подяки та грамоти кращим із кращих.
      Ось і хвилююча мить… Звучить останній дзвінок. Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу. У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! Чудових вам канікул, школярі!
   

Немає коментарів:

Дописати коментар